Broomstyk

BROOMSTYK MULTILASER LIME WASHED LEAF
SP356922

BROOMSTYK MULTILASER LIME WASHED LEAF

kr 1 199
ELLER

Om produktet

Eksklusiv og sporty. Sterke farger og gode linser gjør dette til en feminin favoritt blant mange. Like bra på bytur, afterski, stranda og på en topptur. Broomstyk brukes på 71° nord.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Broomstyk
Hovedfarge Nei
Glassfarge Nei
Mulig som Rx Nei
Type: Nei
Varekode (SKU) SP356922

Detaljer

Rudy Project lifestyle eller afterrace solbriller har aldri vært så feminine og moteriktig! Perfekt utførte detaljer, og morsomme, innbydende lekre farger. Produsert ved hjelp av lette, kvalitets materialer, og deres multilaser speilglass sikrer topp optisk kvalitet. Med splitter nye eksklusive og levende farger og høy optisk kvalitet på linser -Broomstyk er de nye livsstils & sports solbriller med en virkelig flott visuell nytelse og en dynamisk design. Kan også leveres med din brillestyrke.
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.