Windmax

WINDMAX Yellow Fluo - Black S/M
HL522201

WINDMAX Yellow Fluo - Black S/M

Vanlig pris kr 2 499

Special Price kr 1 999

ELLER

Om produktet

Premium følelse hele veien. Windmax er toppmodellen til Rudy Project. Ultralett, komfortabel og en rå design. Med en vekt fra bare 220 gram kombinerer denne hjelmen komfort og utseende og høyeste nivå av sikkerhet. 21 optimalt designede ventiler sørger for å holde hode kaldt. Sikkerheten ivaretas av fybratek forsterket polykarbonat skall som er støpt med in-mold teknologi. Leveres med den helt nye RSR8 Disc retention system for enkel og rask tilpassing av hodebåndet. Følger med to visir, et for MTB og en Aeroflap. Tykk og tynn padding i tillegg til bugstop. Microfiber pose for oppbevaring. Brukt i Pro-Touren og av det norske landslaget i Triathlon samt på sommertrening for skøytelandslaget
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Windmax
Hovedfarge Gul
Glassfarge Nei
Mulig som Rx Nei
Type: Sykkelhjelm
Varekode (SKU) HL522201

Detaljer

Windmax leveres i to størrelser: S/M 54-58 cm og L 59-61 cm. Pass på at du bestiller riktig. Vekt 220 g i S/M og 30 gram mer i L. Alle våre hjelmer er selvsagt CE godkjent.
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.