Agon

AGON Norseman IMPACTX PHOTOCHROMIC 2BLACK MATTE BLACK
SP297306IN

AGON Norseman IMPACTX PHOTOCHROMIC 2BLACK MATTE BLACK

Flere visninger

kr 2 449
ELLER

Om produktet

Rudy Project er stolt samarbeidspartner med Isklar Norseman Xtreme Triathlon og har designet en unik Norseman kolleksjon i et begrenset utvalg. Kolleksjonen består av en performance sportsbrille basert på Agon. Sort matt, racing logo og med Norseman logoen diskre plassert på høyre brilleglass. Agon Norseman har de nye ImpactX 2Black glassene som er uknuselige og fargeskiftende. De skifter fra helt klare til helt mørke og justere seg helt selv beroende på lyset ute. Perfekt uansett vær! Designet med Italiensk lidenskap, testet og godkjent av idrettsutøvere over hele verden. Agon er summen av Rudy Projects arv, høyteknologiske materialer og unike ergonomiske detaljer. Kan med fordel komplimenteres med en av våre Norseman hjelmer.

Se hele Norseman kolleksjonen

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Agon
Hovedfarge Sort
Glassfarge Fargeskiftende Sort
Mulig som Rx Ja kan leveres med styrke
Type: Sportsbrille
Varekode (SKU) SP297306IN

Detaljer

Unik passform med uante justeringsmuligheter både av brillestenger og nesepute. Med suveren tilpassing, myk friksjonsgummi og en vekt på kun 30 gram sitter Agon på plass uansett. Glassene kan senkes for å få frem ventilasjonshull i overkant og eliminerer problemet med dugg.
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.