Rush

RUSH Norseman BLACK-WHITE SHINY Small
HL570011-IN

RUSH Norseman BLACK-WHITE SHINY Small

kr 1 199
ELLER

Om produktet

Rudy Project er stolt samarbeidspartner med Isklar Norseman Extrrem Triathlon og i den forbindelse har vi tatt frem en serie med anbefalte produkter. Blant annet Rush hjelmen. Rush var den store hjelmnyheten fra Rudy Project i fjor. Ekstremt mye hjelm for pengene. Moderne og frisk design. Aerodynamisk med 21 ventilasjonshull som sørger for optimal kjøling . Med god passform, samme nakkestropp som toppmodellene våre, og i tre forskjellige størrelser er det lett å finne en som passer for alle. Medfølger skygge/brem. I medium veier den kun 240g . Leveres i sort/hvit gloss med diskre Norseman logo på begge sider. Begrenset utvalg.

Se hele Norseman kolleksjonen All Products can be pre-ordered on mail@pvi.no, they will then be delivered at Eidfjord in the days before the race.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Rush
Hovedfarge Sort
Glassfarge Nei
Mulig som Rx Nei
Type: Sykkelhjelm
Varekode (SKU) HL570011-IN

Detaljer

Tilgjengelig i tre størrelser: S: 51-55 cm 230 gram, M: 54-58 cm 240 gram, L: 59-62 260 gram.
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.