Spinhawk

Spinhawk Norseman Ice Blue M., Multilaser Ice Blue
SP316823-C000

Spinhawk Norseman Ice Blue M., Multilaser Ice Blue

Flere visninger

kr 1 349
ELLER

Om produktet

LIMITED EDITION! Rudy Project er stolt samarbeidspartner med Isklar Norseman Extrem Triathlon og har i den forbindelse laget en liten eksklusiv serie med vår kule aftererace modell Spinhawk. Spinhawk er en livsstilsbrille som uttrykker sportslighet selv når du slapper av. Passer like bra på stranda, på fjellet eller i byen. En brille som er designet klassisk og moderne på en gang og kombinerer stilig utseende med fremragende optikk. Den optimale afterrace brillen.

Se hele Norseman kolleksjonen

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Spinhawk
Hovedfarge Blå
Glassfarge Blå
Mulig som Rx Ja kan leveres med styrke
Type: Afterrace
Varekode (SKU) SP316823-C000

Detaljer

Spinhawk Norseman er brillen for deg som har deltatt, skal delta eller rett og slett ønsker å være en del av den eksklusive Norseman gjengen. Designet diskret men samtidig tydelig for dem som vet. Den isblå fargen er heller ikke tilfeldig men spiller på det de fleste utøverene sier om verdens hardeste ekstrem triatlon, kaldt hardt og nådeløst, men samtidig fantastisk og kjempekult! Spinhawk betyr også teknologi, modellen bruker multilaser speilcoating på linsene, dette gjøres i en prosess hvor overflaten av linsen er gitt en ekstremt tynn "speil" behandling; dette reduserer visuelt stress og gir total beskyttelse mot UV-stråler og garanterer en skikkelig kul look.
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.