Sterling

Sterling Norseman White-Black Matt L
HL515002M-IN

Sterling Norseman White-Black Matt L

Flere visninger

kr 1 999
ELLER

Om produktet

Rudy Project er stolt samarbeidspartner med Isklar Norseman Extrrem Triathlon og i den forbindelse har vi tatt frem en serie med anbefalte produkter. Blant annet Sterling hjelmen. som er en av topphjelmene i vår portefølje. Suveren passform med en unik komfort. Passer de aller fleste hodefasonger. Leveres med Bug-net og vanlig padding. Sportsbrille docking. Leveres i sort matt med diskre Norseman logo på begge sider. Passer perfekt med Agon Norseman brillen.

Se hele Norseman kolleksjonen


All Products can be pre-ordered on mail@sportvision.no, they will then be delivered at Eidfjord in the days before the race.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Sterling
Hovedfarge Sort
Glassfarge Nei
Mulig som Rx Nei
Type: Sykkelhjelm
Varekode (SKU) HL515002M-IN

Detaljer

Leveres i to størrelser: S/M 54-58 cm og L 59-61 cm. Pass på at du bestiller riktig. Vekt 280g i S/M og 40 gram mer i L. Alle våre hjelmer er selvsagt CE godkjent.
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.