Det er vår, påske og SOL

Selv om Rudy Project er mest kjent for sine tekniske sportsbriller selger vi minst like mye av vår Afterrace-serie. Her får du den samme gode optikken som Rudy er kjent for, i en kul infatning i alle verdens farger.

Og farger er lov i år, og skal du være veldig in er det speilglass som gjelder.

Om du ønsker det nyeste på designfronten er der runde glass du skal se etter, og aller helst med dobbelbro, sjekk ut våre Astroloop: Som nevnt over er det ikke bare design og kule farger som kjennetegner Afterrace brillene våre, de har selvsagt full UV beskyttelse, høy optisk kvalitet på glassene og meget god passform.

Afterrace serien har vært testet i flere sesonger som ekstrem-tur-brille på blant annet 71° nord og Camp Senkveld, så kvaliteten er mer enn god nok også for litt mindre urbane utflukter.

Brillene passer like godt i solveggen på påskefjellet, som på uteresturanten i byen som den gjør på båttur, stranden eller på tur.

Skal du virkelig føle deg fortjent til å sette et par Rudy Afterrace på nesen skal du strengt tatt ha gjort en treningsøkt, et race, men på en annen side det er vår, påske og SOL!