Vi er stolte av å kunne annonsere at Rudy Project har inngått et spennende samarbeid med nye Bahrain Merida Pro Cycling Team for 2017.

 

Team Bahrain Merida er et av de første sykkellagene som er basert i Midt-Østen. Et meget ambisiøst lag med store profiler og solid finansiell bakgrunn. Som offisiell team leverandør av briller og hjelmer skal Rudy Project utstyre ryttere og crew med våre mest avanserte tekniske produkter. Dette samarbeidet betyr blant annet at Vincenzo Nibali, en av verdens mest merriterte ryttere og hans lagkamerater kommer til å sykle med våre produkter i 2017 sesongen.

Vincenzo Nibali "Haien fra Messina" fra forrige gang han brukte Rudy Project, (TdF 2012)

“Landeveissykling representer vår arv og er en av de viktigste satsingsområdene for merket vårt" forklarer Cristiano Barbazza, President i Rudy Project. “Og nettopp derfor ser vi frem til å ta denne spennende, men krevende utfordringen med Bahrain Merida Pro Cycling Team for 2017 sesongen. Vi deler lagets detalj fokus og deres passion for å vinne. Våre tekniske produkter vil hjelpe team  BAHRAIN MERIDA Pro Cycling Team til å "elevate their performance" og til hjelpe dem til å kjempe om seierne i verdens hardeste og viktigste ritt."

Vincenzo Nibali, og Team BAHRAIN MERIDAs talenfulle ryttere, vil bli utstyrt med Rudy Project top of the line hjelmer. Bant annet Racemaster; en helt ny hjelm modell som vil bli presentert på årets Eurobike Show i Tyskland (31. August  - 4. September) Racemaster har et helt nytt og moderne design med innovative løsninger og blir trolig markedets sikreste hjelm.

Rytterne vil også bruke den nye aero hjelmen Boost 01 og tempo hjelmen Wing 57, som i vindtunnel testing har bevist at den den mest aerodynamiske tempohjelmen på markedet i dag. 

I tilllegg til hjelmene vil rytterne bruke Tralyx sportsbriller. Tralyx har allerede sanket flere World Tour seiere og har bevist at den er perfekt for krevende forhold i verdens hardeste konkurranser. Ikke bare takket være Rudy Projects velkjente optiske kvaliteter men også på grunn av ekstrem lav vekt, unik ventilasjon og super komfort.

“Vi på Team Bahrain Merida er veldig fornøyd med vårt samarbeid med et så annerkjent merke som Rudy Project, sammen med vår tekniske avdeling har vi gjort en grundig undersøkelse for å være sikker på at vi har valgt de beste samarbeidspartnerne for å kunne gi våre utøvere det beste utstyret. Vi er veldig fornøyd med at vår filosofi passer så bra med tankegangen til Rudy Project, vi utgjør en perfekt kombinasjon for et sykkellag på vårt nivå." sier Brent Copeland, General Manager på  BAHRAIN MERIDA Pro Cycling Team.

Sammen med team BAHRAIN MERIDA, har  Rudy Project utviklet en fantastisk Gold Edition av Racemaster, Boost 01, Wing 57 og Tralyx for en eksklusiv stil i sykkelfeltet.

En liten teaser på en av nyhetene som presenteres på Eurobike 2016

Rudy Project, med base i Treviso, Italia, designer, utvikler, produserer og distribuerer premium sportsbriller, solbriller, styrkebriller og hjelmer i hele verden.

#ELEVATE YOUR PERFORMANCE

For å se Tralyx utvalget i vår nettbutikk: Tralyx kolleksjonen 2016