Den nye Boost 01 er en aerodynamisk skjønnhet, laget for å være sikker, rask, komfortabel med maksimal ventilasjon og minimal påkjenning for hode og nakke. Hold hodet kaldt.

Det er bokstavelig talt viktig å holde hodet kaldt, og Boost 01 er designet med interne luft-kanaler og en nydesignet toppventil som leder luften, og akselerer luftstrømmen, ut på baksiden av hjelmen. Dette øker kjølingen og fjerner den varme luften fra rytterens hode. Hodet er som kjent et av de største "kjølesonene" på menneske kroppen.

 

Dynamic pressure Point

Ved å bruke et patentert "anti turbulens design" gjør radiusen i bakkant og ventilene på den nedre del av hjelmen at luften dras ned mot nakke og skuldre for fjerne turbulens, noe som igjen er med på å gi forbedret aerodynamikk Universal Dorsal Ridge

Toppen av Boost 01 er designet med en markant "rygg", dette for å skape en lengre linje og for å konvertere sidevind til økt kraft forover. Sammen med det nye lave designet gjør dette Boost 01 vesentlig mer allsidig i forhold til varierende vindretninger og nærmest eliminerer den ukomfortable vridningskraften vinden har på rytterens nakke og skuldre.

 

Zero Torque

Directional torque, eller vridningskraft er den naturlige reaksjonen til en vingeprofil til å ville rette seg i forhold til retningen på vinden. Denne konstante påkjenningen er en  stor årsak til syklisters ubehag og smerter i nakken, spesielt over lengre avstander.
Boost 01 har mer enn 12% mindre luftmotstand enn en tradisjonell landeveishjelm, og hele 65% mindre påkjenning på nakken, såkalt "Neck Torque" 

Varianter

Boost 01 kommer både med og uten visir. Visiret er av flip-up typen og er avtagbart, og velger du modellen uten visir, kan dette kjøpe som et tillegg på et senere tidspunkt. Modellen med visir er forventet til lager i slutten av november.

Hjelmen kommer i to størrelser S/M: 54 - 58 cm og L: 59 - 61 cm.

Alle hjelmene kommer med ventil-cover slik at hjelmen kan konfigureres på tre måter, enten for maks ventilasjon, eller maks aerodynamikk.

Boost 01 er tilgjengelig i fire farge kombinasjoner:

Sort med hvit stripe, hvit med graphite stripe, fluorisernede gul med sort stripe, alle i en eksklusiv matt finish, eller blank hvit med fluoriserende rød stripe.

 

 

Nye produkter kan ha litt leveringsproblemer, vi gjør oppmerksom på at utvalget vil være noe begrenset i starten, skal du være sikker på å være en av de første i landet til å sykle med en Boost 01 hjelm må du bestille den nå!