Nyheten Defender er her!

Rudy Project gjør det igjen! En teknisk overlegen sportsbrille med et neo-retro design. uten å gå på kompromiss med den kjente Rudy kvaliteten.

POWERFLOW
Nye Defender kommer med Powerflow ventilasjonssystem som sikrer maksimal lufting og hindrer dugg på glasset. Både rammen og glasset er optimalisert for å sikre den best mulig aerodynamikken, det største synsfeltet og samtidige lede bort varm og fuktig luft fra ansiktet.

ULTRALETT
Selvsagt finner du alle Rudy Project kjerneverdier også i den nye toppbrillen Defender: Fullt justerbare neseputer og brillestenger. -Begge deler i myk polymer gummi for å sikre optimal friksjon og passform. Brillestengen er tilpasset bruk sammen med hjelm. Også vekten er er en viktig faktor for komforten, og hele brillen veier ikke mer enn ultralette 28 gram.

BUMPERS
Bumpers systemet består av et mykt og elastisk polymer som gir økt beskyttelse til ansiktet ved et eventuelt fall eller støt. Bumpersene er tilgjengelig i en rekke farger og er enkelt utskiftbare for en individuell stil.

KAN LEVERES MED STYRKE
Defender kan som så mange andre Rudy Project modeller leveres med styrke. Det er ingen grunn til at du ikke skal se perfekt med våre sportsbriller. Defender leveres med optical inserts som enkelt kan tas av og på og er derfor perfekt til atleter og mosjonister som av og til bruker kontaktlinser.

GRAPHENE COMPOUND
Det nye super materialet Graphene er også tilgjengelig på Defender. Graphene er et av verdens mest avanserte materialer, og understreker den tekniske utviklingen av Defender brillen. Graphene er ultrastivt, ekstremt lett og svært motstandsdyktig mot ytre påvikrninger. Graphene er lettere enn karbon og hardere enn diamant.

KLIKK FOR Å SE HELE DEFENDER KOLLEKSJONEN.