Rudy Project samarbeider med Etixx - Quick-Step Cycling Team for 2016 sesongen

Rudy Project bekrefter sitt sterke bånd til sykkel verden, med et spennende samarbeid som offisiell sykkelbrille partner av Etixx - Quick-Step Cycling Team for 2016 sesongen. Rudy Project sportsbriller vil være representert på hele laget, både ansatte og ryttere.

"Dette samarbeidet representerer en perfekt kobling mellom teknologi og ytelse. Rudy Project Tralyx er banebrytende innenfor sportsbrille teknologi og høyteknologiske løsninger mens Etixx - Quick-Step Cycling Team er noe av det ypperste i forhold til idrettslige prestasjoner, den perfekte partneren for å slippe løs Tralyx fulle potensial" bekrefter Cristiano Barbazza, administrerende direktør i Rudy Project.

Under løpene, vil Pro teamet være utstyrt med de helt nye Rudy Project Tralyx med de enestående ImpactX fargeskiftende linsene og en ramme farge basert på Etixx - Quick-Step Cycling Team farger. Denne spesialmodellen vil bli lagt ut for salg i starten av 2016.

For å se utvalget i vår nettbutikk: Tralyx kolleksjonen 2016

Rudy Project Tralyx er perfekte sportsbriller for sykling og kommer til å sitte på hodet til hele Etixx - Quick-Step Cycling Teamet denne sesongen. Tralyx har enestående design og fenomenal komfort kombinert med uhindret bredt synsfelt. De er lette, komfortable, men fremfor alt tekniske med sin enestående varmespredning løsning takket være den nyskapende Power Flow: Ventiler integrert i hele rammen for å forbedre luftsirkulasjonen og samtidig sikre maksimal aerodynamisk effektivitet uten å forstyrre synsfeltet.

Etter løpene, både under podium seremoni og eventer, vil hele Etixx - Quick-Step-teamet bruke Rudy Project Spinhawk med fantastiske RP Optics Multi Blu-linser. "Vi er veldig fornøyd med dette samarbeidet", kommenterer konsernsjef Patrick Lefevere. "Rudy Project er et merke med høy kvalitet og en teknologisk tilnærming som er tydelig etter mange år i sports bransjen. Erfaringene som er kommet gjennom 30 år med aktivitet og oppmerksomhet rundt detaljer og design gjør at Rudy Project er blant de kuleste og mest tekniske sportsbrillene innen sykling. Lidenskapen som Rudy Project setter inn sine produkter er det samme som vi setter inn hver dag i konkurranser. Vi er sikker på at det vil være et vinn-vinn-samarbeid"