Rudy Project, offisielle leverandør til Etixx - Quick-Step Pro Cycling Team er stolte av å være med på laget som har bevist sin absolutte dominans i sykkel verden. For øyeblikket leder de i to av de mest prestisjefylte sykkelløp i verden: Giro d'Italia og AMGEN Tour of California.

 

Fjorårets nummer to Julian Alaphilippe begynte 3. etappe med friskt mot. Denne etappen er kjent som den desidert hardeste i 2016 utgaven av Tour of California. Alaphilipe knuste alle konkurrentene opp Gibraltar Road, en 12 kilometers bakke med 8% prosent stigning. 23 åringen satte inn angrepet sitt de siste 800 meterne, og vant etappen med rå styrke. Alaphilippe leder nå rittet med en 19 sekunders margin før den 4. etappen.

Om vi går tilbake til europeiske breddegrader og ser på Giro d'Italia, sykkelløpet som er ranket som det nest viktigste kun forbigått av Tour de France. Ser vi at Ettix laget fortsetter sin ferd i den rosa leder trøya. Bob Jungels fullførte den 11. etappen med en flott tredjeplass, noe som ga han enda en dag i ledelsen i Italia. Jungels snappet dermed ledelsen fra sin lagkamerat Gianluca Brambilla, etter den 10. etappen og ble den første Luxemborger som har ledet racet på 57 år. I tillegg til Jungels og Brambilla har også Marcel Kittel kjørt i rosa. Totalt har tre Etixx - Quick-Step ryttere kjørt i "Maglia Rosa" i hele fem dager i årets utgave av Giroen.

Ingen av disse prestisjefylte seierene hadde vært mulig uten den fantastise laginnsatsen til fra Etixx laget, eller den fordelen det er å kjøre med utstyr som hjelper rytterne til å se perfekt uansett forhold, slik Rudy Project Tralyx har bevist. Med flere utmerkelser og best i test i sykkelmagasiner over hele verden, er Tralyx med sine innovative løsninger som PowerFlow anti dugg system i ferd med å bli førstevalget til syklister i alle verdensdeler.

Se hele utvalget av Rudy Project Tralyx på vår hjemmeside eller hos en av våre autoriserte forhandlere.