Går for gull!

Bahrain Merida Pro Cycling Team begynner å nærme seg sesongstart. Vi er stolte av å utstyre rytterne med våre premium produkter, både hjelm og briller. Og det er ikke en kolleksjon for dem som er sjenerte, her er det ingen tvil om hverken interessen til eieren eller ambisjonene til laget. De går for gull! La oss presentere Rudy Project Bahrain kolleksjonen:

Racemaster

Den helt nye Racemaster som har premiere i Norge til våren er den foretrukne all-round hjelmen til laget. Her er det komfort og aerodynamikk i høysetet, samtidig som dette er markedets sikreste hjelm med sin helt nye Hexocrush teknologi. De sekskantete konene i innerskallet fordeler eventuelle slag og ytre påvirkningene på en slik måte at selve slaget og G-kreftene på hode og nakke reduseres maksimalt.

Brille-garasje

Et annen unik detalj på Racemaster er den helt nye "Garage Eyewear Dock", eller brille-garasjen i bakkant av hjelmen. Her sitter brillen trygt, uten at brillestengene kommer i konflikt med hodet. På bildet sees også nye RSR9 strammemekanisme som gjør at hjelmen er enklere å justere og sitter helt stabilt på de fleste hodefasonger. Hjelmstroppene er i reflexmateriale for ekstra synlighet.

Boost 01

I de tilfellene når Bahrain laget skal utnytte aerodynamikken ytterligere er det vår Boost 01 som kommer til å bli brukt. Også den selvsagt i gull-utgave. Boost 01 er vår første landeveis aero-hjelm, og er en optimal kombinasjon av sikkerhet, komfort, ventilasjon og aerodynamiske egenskaper. Faktisk er det dokumentert at Boost 01 reduserer luftmotstaden med hele 12% i forhold til en tradisjonell landeveis hjelm.

Wing 57

For tempoetappene dreier alt seg om aerodynamikk, og her får du ikke en raskere hjelm enn Wing 57. Utviklet av aero-guru John Cobb og uttallige timer med vindtunnel testing. Dens unike hale geometri gjør at den passer alle ryttere uansett sitteposisjon.

Tralyx Gold Edition

Tralyx har blitt en kjempesuksess for Rudy Project. Lav vekt, stort synsfelt, maks justeringsmuligheter og Rudy's uovertrufne optikk gjør dette til proffenes favoritt. Nå også tilgjengelig i Gull.