Rudy Project har i flere år vært offisiell partner av Isklar Norseman Xtreme Triathlon. Denne konkurransen er kjent som den hardeste og tøffeste Xtreme Triathlon på planeten. Isklar Norseman Xtreme Triathlon starter tidlig om morgenen, deltakerne hopper fra en ferje midt i en mørk og dyp fjord. De svømmer 3,8 km, hopper opp på sine sykler og sykler 180 km. Så bytter de til løping og løper 42 km og ender på toppen av Gaustadtoppen 1 883 moh. Med andre ord: Fra en mørk morgen, gjennom en lys dag, tåkete fjell og avslutter på en snødekt topp – den ultimate utfordring for enhver sportsbrille!

Norseman kolleksjon

Racing Performance

Agon Norseman ImpactX 2Black
Før musepekeren over for å se effekten av Photochromic glass.


I samarbeid med Isklar Norseman Xtreme Triathlon har vi designet en unik Norseman kolleksjon i et begrenset utvalg. Kolleksjonen består av en performance sportsbrille basert på Agon. Sort matt, racing logo og med Norseman logoen diskre plassert på høyre brilleglass. Agon Norseman har de nye ImpactX 2Black glassene som er uknuselige og fargeskiftende. De skifter fra helt klare til helt mørke og justere seg helt selv beroende på lyset ute. Perfekt uansett vær!

Afterrace

 Spinhawk Norseman Ice Blue, Multilaser Blue 


Vi har også en Afterrace modell basert på vår Spinhawk modell. Også her har du logoen gravert på glasset, pluss innvending på brillestangen. I tillegg kommer den i en unik brillepose. Spinhawk Norseman i Ice Blue gjør seg perfekt på stranden, byen og på podiet :)

Rush og Sterling


Sterling Norseman Matte Black/ White

Blant hjelmene kan du velge mellom Rush og Sterling som begge er topp hjelmer, Sterling i eksklusiv matt utførelse kommer også med bug-net og vanlig padding.

Markedets råeste tempohjelm

 

Wing57 Norseman White Gloss

Skal du virkelig vinne de siste sekundene er det tempohjelmen Wing57 du skal velge. Dette er markedets råeste tempohjelm! Les mer om Wing57 her.

  Se hele Norseman kolleksjonen her!