Rudy Project har nok en gang revolusjonert hjelm markedet. For triathlon- og temposyklister, her er deres nye svært innovative, teknologiske produkt, et resultatet av et intensivt ingeniør forskningsprosjekt i samarbeid med den amerikanske aerodynamikk guru, John Cobb: Wing57 hjelmen.

Den nye Wing57 har gjennomgått omfattende vindtunnel testing for å bli den beste tempohjelmen på markedet. Gjennom denne testingen, utviklet Rudy Project og Cobb en unik halegeometri som fungerer optimalt uavhengig av tempostillinger og rygg profiler. Wing57 slår ut de fleste konkurrerende tempohjelmer i tids simuleringer, Wing57 vil være, uten tvil, den beste tempohjelmen på markedet for triathlon og temposykling.

Et av hjelmens nye egenskaper er en optimal vektbalanse. Halen ble kortet, og fronten rekonstruert for å flytte presspunktet forover. Dette begrenser irriterende turbulens og vindstøy fra sidevind.

Våre produkters legendariske passform basert på anatomi og hodeform er også med på Wing57. Hjelmen er svært behagelig å ha på hodet. Noe som ikke har vært vanlig på denne type aerodynamiske hjelmer.

Ventilasjon er et annet ankepunkt mot tempohjelmer. Her har omfattende vindtunneltesting og forståelse for aerodynamikk og vingeprofiler gitt Wing57 en kontrollert gjennomstrømming som er med på å kjøle rytteren samtidig som vinden styres på en slik måte at den eliminerer turbulens. Menneskekroppen bruker energi på å kjøle seg ned. Rudy Project bruker aerodynamisk forskning. Wing57 leveres med to tilbehør som gjør at kan kjøre med tre konfigurasjoner: åpen for maks ventilasjon, lukket for maks aerodynamikk og en gitterfront for en kombinasjon.

Inspirert av haier, har vi designet Wing57 slik at den styrer sidevind på en slik måte at den er med på å gi kraft forover.

Wing57 leveres med visir (avtagbart) for optimal aerodynamikk, den har også i tillegg en avtagbar magnetisk aerodynamisk hale. Den er med på gjøre linjen som styrer vinden enda lenger. Og vil, avhengig av rytterens sittestilling gi bedre aerodynamikk.

Latest Posts