Nå er OL brillene her! Les mer om avtalen og se brillene:

Norges idrettsforbund, olympiske og paralympiske komité (NIF) og SportVision importør av sportsbrillemerket Rudy Project har signert en avtale som starter nå med OL i PeyongChang, Tokyo og foreløpig fram til og med OL i Beijing i 2022. Avtalen betyr at SportVision blir eksklusiv leverandør av sportsbriller og afterrace briller til alle norske deltakere i de tre kommende OL og Paralympics i perioden 2018 - 2022.

Spennende samarbeid: Fv: Atle Tunsberg og Kenneth Vik Lund fra SportVision sammen med Toppidrettssjef Tore Øvrebø, Morten Schønfeldt Markedsdirektør NIF og Knut Inge Røsland, SportVision

-Vi synes det er svært spennende med den nye avtalen vi har fått til med SportVision. De er en meget målrettet bedrift med høy kompetanse på syn og sport. Rudy Project produktene holder høy kvalitet og vi gleder oss stort til å presentere dette til våre utøvere og samarbeidspartnere nå i høst. Med den bakgrunnen dette firmaet har fra spesialoptikk ser vi mange spennende muligheter sammen med gjennom et langsiktig samarbeid med Olympiatoppen og våre fagfolk der, sier Markedsdirektør Morten Schønfeldt.

Hva er vel mer passende for verdens beste vintersportnasjon enn Tralyx GULL!

 -Dette er superspennende for oss og merkevaren Rudy Project, sier Atle Tunsberg. –Vi vet at våre produkter er markedsledende på kvalitet, design og teknisk utforming. Det å få vist frem Rudy Project på en arena som dette er uvurderlig for oss. Vi har allerede i dag flere landslagsutøvere på laget vårt, både i sommer og vinteridretten. Tilbakemeldingene vi får hjelper oss i vår kundekontakt med både butikker og utøvere og mosjonister.

OL kolleksjonen er nå ute i nettbutikken. Klikk her for å se utvalget.

-Ikke minst er dette en perfekt anledning for oss å jobbe med synskorreksjon og filter innen sport, fortsetter Kenneth Vik Lund. Det er jo her vi har vår unike kompetanse. Olympiatoppen er verdenskjent for å jobbe med detaljer for å gi utøverne de beste forutsetninger, og synet er selvsagt en viktig del av dette. Her er det mye upløyd mark og vi mener vi kan tilføre mye og vi gleder oss stort til å jobbe med Olympiatoppen, Norges Idrettsforbund og våre toppidrettsutøvere fremover.

Astrid Uhreholdt Jacobsen er en av våre ambassdører som allerede konkurrerer med Rudy Project.