Godt syn er viktig uansett idrett. Etterspørselen etter styrke i sportsbriller blir større og større, ikke bare fordi vi er flere som driver idrett men også fordi vi blir mer bevisst på at en god sportsbrille kan forbedre opplevelsen, kvaliteten og resultatene på treningen eller i konkurranse.

Med over 20 års erfaring fra spesialoptikk har vi i SportVision AS opparbeidet oss en en unik kompetanse på optikk.
Dette bruker vi til å lage markedets beste optiske løsninger for atleter, mosjonister og aktive folk generelt.

Det å lage styrke i en vanlig brille er ikke så vanskelig, utfordringen kommer når vi kurver glasset slik som i en sportsbrille.

Det er derfor viktig å ta hensyn til de utfordringen som kommer i forhold til forvrengninger og "støy" i synsbildet.

Når du bestiller en styrkebrille fra Rudy Project kan du være sikker på at vi har tatt høyde for disse utfordringene.
Vi tar også høyde for at du i din sport har andre krav til fokusområder eller leseavstander enn om du sitter på kontoret og ser på dataskjermen eller sitter og leser avisen.

For en golfer kan vi eksemplevis legge inn tre styrker i en progressiv brille: En for å fylle ut score-card, en for å se ballen på bakken og et avstandsfelt for å kunne se ballen i flukt eller oppdage neste hull 
Slike tilpasninger gjøres for eksempel også til den som driver med sykling eller løping.

Rudy Project by Sportvision er et konsept vi har utviklet for at det skal være enkelt å velge seg en Rudy Project sportsbrille med din styrke.

Velg din innfatning, velg mellom enstyrke eller progressiv, og tilpass med glassfarge, coatinger og colorkit. Hvorfor ikke velge våre populære fargeskiftende photochromic glass? Summen av alt dette gjør at du har din egen helt unike brille med din brillestyrke tilpasset din idrett.

Du velger selv dine farger og glass, om det er for å matche klubbdrakten, sykkelen, hjelmen eller personligeheten din er helt opp til deg

Under har vi satt opp noen eksempler med priser:


Kontakt din optiker be om en synsprøve og fortell ham hvilken versjon du ønsker. Vi får stadig flere optikere og din nærmeste optiker finn du her Rudy Project Forhandlere

Vi lager også styrkeglass i våre andre briller. Vår llifestyle-, eller Afterrace kolleksjon er ypperlig å lage som styrkebriller.

Selvsagt er det også her fritt med glassfarge, speilcoating, polarisering osv.