Vi synes det er veldig kult å kunne bekrefte enda et lag i Pro Touren som skal være med å få Rudy Project på pallen og årets sesong. Knallsterke Trek-Segafredo blir helt klart et lag som kommer til å sette sine spor allerede i de tidlige rittene i 2017.

Bauke Mollema og potensiell Tour de France vinner Alberto Contador er to av de største profilene i dette laget.

-Everbody knows Rudy Project is one of the best eyewear companies in the world

Med tittelsponsor Trek sine sykler er dette laget vant til å ha det beste utstyret, og valg av briller er heller ikke tilfeldig.

Luca Guercilena, Sportslig leder i Trek-Segafredo sier det slik:
"Everbody knows Rudy Project is one of the best eyewear companies in the world, so I am really happy to partner up with them for the upcoming season. Rudy Project is of course not new to cycling, they have built an impressive experience in the cycling world, so I am sure they will be able to offer us not only the best procuct but also the best support possible for our riders!

Et av punktene som gjorde Rudy Project ekstra attraktive for Trek laget var at vi også kunne tilby sportsbriller med styrke til de i laget som trenger dette.

Trek Segafredo kommer primært til å bruke Tralyx. Denne modellen har allerede vist seg å være en perfekt sportsbrille for proffene takket være sin ekstremt lave vekt, gode komfort og store synsfelt. Det vil blir brukt litt forskjellige glass men hovedsaklig vil det være ImpactX uknuselig fargeskiftende glass.

Som podiebrille er det Spinhawk som er det foretrukne valget.

Limited Edition modell

Faktisk har Rudy Project designet en spesial utgave til laget, en Tralyx Trek-Segafredo Edition. SportVision har allerede lagt inn forhåndsordre på denne modellen, send oss en mail om du vil væo;re blant de få som får tak i denne spesial modellen.