Agon

AGON GRAPHITE LASER BLACK
SP290998-FFF2

AGON GRAPHITE LASER BLACK

Flere visninger

kr 2 010
ELLER

Om produktet

Designet med Italiensk lidenskap, testet og godkjent av idrettsutøvere over hele verden. Agon er summen av Rudy Projects arv, høyteknologiske materialer og unike ergonomiske detaljer. Også tilgjengelig som en teknisk avansert Rx brille med styrke, til alle idretter gjennom vårt omfattende Impact Rx program. Agon med styrke får du hos din optiker. Agon er det foretrukne valget til sykkelproffene i Pro Touren.

Se hele utvalget av Agon

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Agon
Hovedfarge Nei
Glassfarge Nei
Mulig som Rx Ja kan leveres med styrke
Type: Sportsbrille
Varekode (SKU) SP290998-FFF2

Detaljer

Unik passform med uante justeringsmuligheter både av brillestenger og nesepute. Med suveren tilpassing, myk friksjonsgummi og en vekt på kun 30 gram sitter Agon på plass uansett. Glassene kan senkes for å få frem ventilasjonshull i overkant og eliminerer problemet med dugg.
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.