Agon

AGON IMPACTX PHOTOCHROMIC 2BLACK YELLOW FLUO GLOSS
SP297376-NNI2

AGON IMPACTX PHOTOCHROMIC 2BLACK YELLOW FLUO GLOSS

Vanlig pris kr 2 449

Special Price kr 1 325

ELLER

Om produktet

Dette er en utgått modell, selges til sterkt redusert pris. Begrenset antall. Designet med Italiensk lidenskap, testet og godkjent av idrettsutøvere over hele verden. Agon er summen av Rudy Projects arv, høyteknologiske materialer og unike ergonomiske detaljer. Også tilgjengelig som en teknisk avansert Rx brille med styrke, til alle idretter gjennom vårt omfattende Impact Rx program. Agon med styrke får du hos din optiker. Agon er det foretrukne valget til sykkelproffene i Pro Touren.

Se hele utvalget av Agon

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Agon
Hovedfarge Nei
Glassfarge Nei
Mulig som Rx Ja kan leveres med styrke
Type: Sportsbrille
Varekode (SKU) SP297376-NNI2

Detaljer

Unik passform med uante justeringsmuligheter både av brillestenger og nesepute. Med suveren tilpassing, myk friksjonsgummi og en vekt på kun 30 gram sitter Agon på plass uansett. Glassene kan senkes for å få frem ventilasjonshull i overkant og eliminerer problemet med dugg.
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.