Airgrip

Airgrip Sailing, White Gloss, Polar 3FX Grey Laser
SP435969-A001

Airgrip Sailing, White Gloss, Polar 3FX Grey Laser

Flere visninger

kr 2 149
ELLER

Om produktet

Nyhet 2017! Airgrip er en brille som både er sporty og som like gjerne brukes når du ikke trener. Gummien som sitter på innsiden av stengene kan enkelt byttes. I pakken følger det med et sett Peripheral Shields for maks ventilasjon og et sett som er mer omsluttende. Perfekt ved sterk sol, mye vind eller lignende. Begge settene i esken er i samme farge men det er mange andre farger å få kjøpt for å lage din egen personlige stil. Glassene på Airgrip er ventilert (gjelder ikke Outdoor og Sailing serien.) Dette er Sailing versjonen med polarisert glass for å fjerne reflektert lys fra hav og vann. Rudy Projects unike 3FX polarisering gjør det likevel mulig å se LCD skjermer som GPS, mobiltelefon og pulsklokke.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Airgrip
Hovedfarge Hvit
Glassfarge Grå Polarisert 3FX
Mulig som Rx Ja kan leveres med styrke
Type: Sportsbrille
Varekode (SKU) SP435969-A001

Detaljer

Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.