Genetyk

GENETYK HYDROTEK BLACK GLOSS HYDROSAILING POLAR 3FX STAINLES
SP115942XA

GENETYK HYDROTEK BLACK GLOSS HYDROSAILING POLAR 3FX STAINLES

kr 3 449
ELLER

Om produktet

En av våre mest populære brillemodeller, valgt av både landeveissyklister, terrengsyklister og triatleter. Stor god linse, justerbare stenger og nesepute for optimal tilpassing. Genetyk har mange linser tilgjengelig; fotokromatiske (fargeskiftende) og faste filterfarger for de forskjellige bruksområder. Din personlig brillestyrke i egen clip bak linsen på brillen kan bestilles hos oss som ekstra utstyr. I denne Sailing utgaven har Genetyk våre patenterte Hydrotek Polariserte 3FX linser som ikke bare kutter reflektert lys fra vann og blanke overflater, Rudy Project sin polariseringsteknologi gjør det mulig å kunne lese LCD skjermer som navigasjon, kartplotter, pulsklokke etc. Hydrotek coatingen på linsene gjør at vanndråper preller av og sikten forblir uhindret. Alle metall komponenter i brillen er av rustfritt stål. Din personlig brillestyrke i egen clip bak linsen på brillen kan bestilles hos oss som ekstra utstyr.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Genetyk
Hovedfarge Sort
Glassfarge Grå Polarisert 3FX
Mulig som Rx Ja kan leveres med styrke
Type: Sportsbrille
Varekode (SKU) SP115942XA
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.