Rydon

Rydon 30th 18K Gold Optics
SN793010RU

Rydon 30th 18K Gold Optics

Flere visninger

kr 4 449
ELLER

Om produktet

Rudy Project er 30 år i år og vi feirer med stil. Rydon 30th er et samleobjekt med sine eksklusive linser som er belagt med 18 karat hvitt gull for å gi en helt unik jubileumsmodell. Grilamid rammen med ultralette Kynetium aluminium stenger er sammen med emblemene designet i en helt spesiell polert gullfinish. Alle disse eksklusive detaljene gjør denne Rydon brillen til et smykke. Men det er fremdeles en Rydon! Rydon har opparbeidet seg en legende status ikke bare som den mestselgende Rudy sportsbrillen gjennom flere år, men den viser også på en fantastisk måte Rudy Projects DNA med den tekniske tilnærmingen, sportsligheten, og designet. Rydon 30th har alle fordelene fra sine "ordinære" Rydon søsken med justerbare brillestenger og nesepute. Veier kun 24 gram og er en perfekt sportsbrille for golf, triathlon, sykling, roing, løping, skyting eller bare som det optimale sportstilbehøret til et festantrekk. Gå for gull!
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Rydon
Hovedfarge Gull
Glassfarge Gull
Mulig som Rx Ja kan leveres med styrke
Type: Sportsbrille
Varekode (SKU) SN793010RU

Detaljer

Eksklusiv jubileumsmodell med 18 karat hvitt gull.
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.