Rydon

RYDON GRAPHITE MULTILASER ORANGE MULTICOLOR ORANGE
SN794098M

RYDON GRAPHITE MULTILASER ORANGE MULTICOLOR ORANGE

Vanlig pris kr 1 899

Special Price kr 1 050

ELLER

Om produktet

Dette er en utgått modell, selges til sterkt redusert pris. Begrenset antall. Rydon er den legendariske og mestselgende modellen fra Rudy Project. Tilgjengelig i mange konfigurasjoner og med en unik passform som passer alle ansikter og begge kjønn. Avansert teknologi, og materialer er med på å gjøre Rydon fleksibel sterk og meget lett. Suveren til sykling og løping. Også tilgjengelig i de fleste styrker som en Rx brille. Testvinner fra iForm våren 2015.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Rydon
Hovedfarge Grå
Glassfarge Orange
Mulig som Rx Ja kan leveres med styrke
Type: Sportsbrille
Varekode (SKU) SN794098M

Detaljer

Brillestengene i disse multisport solbrillene er laget med Kynetium , en revolusjonerende aerospace-aluminium som kombinerer magnesium , silisium og titan for å lage solbriller som er utrolig lette ( magnesium) , holdbare ( titan) og fleksible ( silisium)
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.