Sensor

SENSOR MULTILASER GREEN CRYSTAL ASH
SP364133

SENSOR MULTILASER GREEN CRYSTAL ASH

kr 1 099
ELLER

Om produktet

Rudy Project Sensor er en livsstilsbrille, eller afterrace som Rudy Project kaller det. Brillen du tar på deg etter konkurranser og trening. Brillen som uttrykker sportslighet samtidig som den er "Technically Cool". Passer like bra på kafeen, stranda, eller på fjellet. Moderne design i kule fargekombinasjoner, og utmerket optikk. Sensor kan leveres som Rx brille med styrke. Kontakt oss for henvisning til din nærmeste Rudy Project optiker. Sensor er en av modellene som blir brukt på 71° nord serien på TVNorge.

Se hele utvalget av Sensor

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Sensor
Hovedfarge Klar
Glassfarge Grønn
Mulig som Rx Ja kan leveres med styrke
Type: Afterrace
Varekode (SKU) SP364133

Detaljer

Sensor afterrace serie med sin uforlignelige design: en sterk, ren linje, ideelt når du ønsker å bruke solbriller for og uttrykke din individualitet. Kul og maskulint utseende. Lette kvalitets materialer og multilaser speilglass for absolutt høyest visuell kvalitet. Blandet med de aller nyeste fargene og en ikonisk stil.
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.