Sintryx

Sintryx Black Matte, Polar 3FX HDR Mulitlaser Orange
SP496406-0000

Sintryx Black Matte, Polar 3FX HDR Mulitlaser Orange

Flere visninger

kr 3 000
ELLER

Om produktet

Nyhet 2018! Sintryx er en stor brille med et unikt "Push Release System" som gjør det veldig enkelt å bytte glass etter forholdene. Et lett trykk på knappen som sitter midt i mellom glassene åpner hele rammen. Stort utvalg av ekstra glass er tilgjengelig. Sintryx har samme ramme teknologi som ble lansert på Tralyx med Powerflow ventilasjonssystem, justerbar nesepute og justerbare stenger med Adaptive tip som ikke presser på hodet. Brillen er allerede blitt en favoritt til sti- og terrengsyklister og passer perfekt til den nye Protera hjelmen.
De helt nye Polar 3FX HDR glassene har vært under utvikling i flere år, og er endelig klare for markedet. Polariserings teknologien eliminerer all "glare"/ gjenskinn og HDR (High Dynamic Range) filteret sørger for optimal kontrast og fargegjengivelse. Glassene har en overflate behandling som gjør at vann og dugg preller av samtidig som fett og smuss ikke fester seg. Med Polar 3FX HDR er det fortsatt mulig å se LCD skjermer som mobiltelefon, pulsklokke, navigasjons skjermer og lignende selv med polariserte glass.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Sintryx
Hovedfarge Sort
Glassfarge Orange
Mulig som Rx Ja kan leveres med styrke
Type: Sportsbrille
Varekode (SKU) SP496406-0000

Detaljer

Lengde brillestang 136 mm, høyde 44 mm. Vekt kun 30 gram. Basekurve 8
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.