Sintryx

Sintryx Carbonium, ImpactX Photochromic 2 Red
SP497419-0000

Sintryx Carbonium, ImpactX Photochromic 2 Red

Flere visninger

kr 2 500
ELLER

Om produktet

Nyhet 2018! Sintryx er en stor brille med et unikt "Push Release System" som gjør det veldig enkelt å bytte glass etter forholdene. Et lett trykk på knappen som sitter midt i mellom glassene åpner hele rammen. Stort utvalg av ekstra glass er tilgjengelig. Sintryx har samme ramme teknologi som ble lansert på Tralyx med Powerflow ventilasjonssystem, justerbar nesepute og justerbare stenger med Adaptive tip som ikke presser på hodet. Brillen er allerede blitt en favoritt til sti- og terrengsyklister og passer perfekt til den nye Protera hjelmen.
Denne modellen har Rudy Projects unike og velkjente uknuselige ImpactX glass. Skifter farge fra tilnærmet helt klare til mørkerøde avhengig av lyset. Light transmission 76%-17% (100% er helt klar og 0% er helt mørkt)
Skifter fra klar til mørk på få sekunder. Den store variasjonen i disse glassene gjør at du har en brille som passer til alle døgnets timer, uansett vær hele året. Den røde fargen gir deg maks kontrast over hele spekteret.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Sintryx
Hovedfarge Grå
Glassfarge Fargeskiftende Rødt
Mulig som Rx Ja kan leveres med styrke
Type: Sportsbrille
Varekode (SKU) SP497419-0000

Detaljer

Lengde brillestang 136 mm, høyde 44 mm. Vekt kun 30 gram. Basekurve 8
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.