Sintryx

Sintryx Matte Black, Polar 3FX Grey Laser
SP495906-0000

Sintryx Matte Black, Polar 3FX Grey Laser

Flere visninger

kr 2 890
ELLER

Om produktet

Nyhet 2018! Sintryx er en stor brille med et unikt "Push Release System" som gjør det veldig enkelt å bytte glass etter forholdene. Et lett trykk på knappen som sitter midt i mellom glassene åpner hele rammen. Stort utvalg av ekstra glass er tilgjengelig. Sintryx har samme ramme teknologi som ble lansert på Tralyx med Powerflow ventilasjonssystem, justerbar nesepute og justerbare stenger med Adaptive tip som ikke presser på hodet. Brillen er allerede blitt en favoritt til sti- og terrengsyklister og passer perfekt til den nye Protera hjelmen.
Polar 3FX eliminerer all "glare"/ gjenskinn men gjør det likevel mulig å se LCD skjermer som telefon, pulsklokke, navigasjons enheter og lignende.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Sintryx
Hovedfarge Sort
Glassfarge Grå Polarisert 3FX
Mulig som Rx Ja kan leveres med styrke
Type: Sportsbrille
Varekode (SKU) SP495906-0000

Detaljer

Lengde brillestang 136 mm, høyde 44 mm. Vekt kun 30 gram. Basekurve 8
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.