Spinhawk

SPINHAWK SLIM BLACK GLOSS, MULTILASER ORANGE
SP384042-0000

SPINHAWK SLIM BLACK GLOSS, MULTILASER ORANGE

kr 1 199
ELLER

Om produktet

Rudy Project Spinhawk Slim er en litt smalere modell av vår bestselger Spinhawk. Passer like bra på stranda, på fjellet eller i byen. En brille som er designet klassisk og moderne på en gang og kombinerer stilig utseende med fremragende optikk. Den optimale afterrace brillen.

Se hele utvalget av Spinhawk

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Spinhawk
Hovedfarge Sort
Glassfarge Orange
Mulig som Rx Ja kan leveres med styrke
Type: Afterrace
Varekode (SKU) SP384042-0000

Detaljer

Spinhawk brukes av vinnere og alle de som tør å være nyskapende. Designet er et resultat av en smart kombinasjon av elementer hentet fra Rudy Project stilistiske arv, elementer som har sikret suksess for atleter og mosjonister over hele verden. Spinhawk betyr også teknologi. Denne modellen bruker multilaser speilcoating på linsene, dette gjøres i en prosess hvor overflaten av linsen er gitt en ekstremt tynn "speil" behandling; dette reduserer visuelt stress og gir total beskyttelse mot UV-stråler og garanterer en skikkelig kul look.
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.