Stratofly

STRATOFLY BLACK ANTHRACITE SMOKE
SP231033-000E

STRATOFLY BLACK ANTHRACITE SMOKE

kr 1 099
ELLER

Om produktet

Stratofly er en multisportsbrille. Designet for sykkel og løping, men passer også perfekt til ski og de fleste andre idretter. Sitter høyt på ansiktet og sørger for at du ikke ser over brillen, selv når du ligger i aero posisjon på sykkelen. Meget god passform og ekstremt lett vekt på bare 26 gram. Designet er lett å like og passer de fleste ansiktsformer. Stratofly har non-slip gummi på brillestengene og siste generasjon Ergo IV fullt justerbare neseputer i samme non-slip gummi som på stengene. Sitter perfekt også når du svetter. Glassene er ventilert for optimal luft sirkulasjon. Dette minimerer risikoen for dugg. Rudy Project er kjent for sin meget høye kvalitet på brilleglassene og Stratofly er selvsagt ikke noe unntak. Beskytter mot støt og har 100 % UV beskyttelse og gir ingen optisk forvrenging.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Stratofly
Hovedfarge Grå
Glassfarge Grå
Mulig som Rx Ja kan leveres med styrke
Type: Sportsbrille
Varekode (SKU) SP231033-000E

Detaljer

Bredde 153 mm, brillestanglengde 136 mm, linsehøyde 42 mm. Kurve 8. Unik passform og komfort takk være fullt justerbar nesepute og antislip på brillestenger. Smokeblack linser med 21% lysgjennomslipp. Passer for sterk, medium og delvis sol. Ventilerte brilleglass, Vent Control for maksimal antidugg effekt. Enkel utskifting av linser med Quick Change Tekonlogi. Vekt kun 26 gram Spesifikasjoner: Ramme: Black Anthracite Glass: Polycarbonat 100% UVA, UVB og UVC Lysgjennomslipp: Smoke Black 21% Tilpasset hjelmbruk CE godkjent.
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.