Tralyx

Tralyx ImpactX2 PhotochromicGolf , White Gloss
SP398569G0001

Tralyx ImpactX2 PhotochromicGolf , White Gloss

kr 2 750
ELLER

Om produktet

Tralyx er bokstavelig talt designet av vinden. Ventiler i rammen er vitenskapelig integrert for å skape maksimal luftgjennomstrømning uten å forstyrre synet. Dette eliminerer duggproblemer samtidig som det gir maksimal aerodynamikk. Fullt justerbar nesepute og brillestenger sørger for at passform og komfort er ivaretatt. Tralyx viser tydeligere enn noen annen brillemodell at Rudy Project lever opp til sitt slagord "Technichally Cool". Høyteknologi pakket inn i et kult design. Her er den optimale golfbrillen med et fargeskiftende grønt glass som tilpasser seg etter lyset, og er med på å øke kontrastene. Perfekt for å fremheve den hvite ballen mot en grønn bakgrunn.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Tralyx
Hovedfarge Hvit
Glassfarge Fargeskiftende Grønt
Mulig som Rx Nei
Type: Sportsbrille
Varekode (SKU) SP398569G0001

Detaljer

ImpactX Photocromic Golf er optimalisert for golf. Den uknuselig linsen skifter grønntoner med en et spekter i lystransmission fra 38% - 14%.Totalvekt på brillen er kun 28 gram.
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.