Tralyx XL

Tralyx XL Photochromic 2Black, Fire Red
SP397345z0000

Tralyx XL Photochromic 2Black, Fire Red

Flere visninger

kr 2 800
ELLER

Om produktet

Tralyx XL er samme brillen som Vanlig Tralyx men med enda større glass. Samme rammen med integrerte ventiler for å skape maksimal luftgjennomstrømning uten å forstyrre synet. Dette eliminerer duggproblemer samtidig som det gir maksimal aerodynamikk. Fullt justerbar nesepute og brillestenger sørger for at passform og komfort er ivaretatt. Tralyx viser tydeligere enn noen annen brillemodell at Rudy Project lever opp til sitt slagord "Technichally Cool". Høyteknologi pakket inn i et kult design. Go Big!
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Tralyx XL
Hovedfarge Rød
Glassfarge Fargeskiftende Sort
Mulig som Rx Nei
Type: Sportsbrille
Varekode (SKU) SP397345z0000

Detaljer

ImpactX Photocromic 2 Black er nyeste generasjon fargeskiftende glass. Den uknuselig linsen skifter fra helt klart til sort med et spekter i lystransmission fra 74% - 9%.Totalvekt på brillen er kun 28 gram.
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.