Warp

WARP GREEN WOOD MATTE LASER MUSK
SP373330

WARP GREEN WOOD MATTE LASER MUSK

Flere visninger

Vanlig pris kr 1 349

Special Price kr 675

ELLER

Om produktet

TILBUD! Denne modellen er ikke med i 2018 kolleksjonen, gjør et kupp! NB: Begrenset antall, kan gå tom på lager. Warp er det elegante valget, moteriktig med sine store runde linser. Men likevel med et friskt og sporty design. Som med alle Rudy Project sine briller er det lagt stor vekt på høy optisk kvalitet og linsene beskytter øynene mot alle skadelige stråler. Kan leveres som Rx brille med styrke.

Warp leveres også i flere andre  flotte fargekombinasjoner

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Warp
Hovedfarge Grønn
Glassfarge Grønn
Mulig som Rx Ja kan leveres med styrke
Type: Trend
Varekode (SKU) SP373330

Detaljer

Elegante fargevalg og sofistikerte nyanser er bare noen av de karakteristiske elementene i Warp afterrace serien. Rene linjer og en sporty-chic stil passer perfekt med Rudy Projects internasjonale uttrykk. Høykvalitets multilaser linser gir klasse til Warps sofistikerte matte toner og myke men sterke linjer. Warp er aget av ultralett Grilamid, i helt uimotståelige farger, og vil absolutt ikke gå ubemerket hen. Fra striper av grønt tre til klassiske skilpaddeskall pluss den overraskende pudderaktige skygge og gull. For ikke å glemme tidløs blå og svart .
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.