Tralyx

Tralyx Tour Yellow Gloss, Mulitlaser Blue
SP393926-C000

Tralyx Tour Yellow Gloss, Mulitlaser Blue

Vanlig pris kr 2 299

Special Price kr 1 149

ELLER

Om produktet

TILBUD! Denne modellen er ikke med i 2018 kolleksjonen, gjør et kupp! NB: Begrenset antall, kan gå tom på lager. LIMITED EDITION! Kun få eksemplarer tilgjengelig. Tralyx i en Tour de France utgave. Her får du garantert en brille som svært få andre har! Tralyx er bokstavelig talt designet av vinden. Ventiler i rammen er vitenskapelig integrert for å skape maksimal luftgjennomstrømning uten å forstyrre synet. Dette eliminerer duggproblemer samtidig som det gir maksimal aerodynamikk. Fullt justerbar nesepute og brillestenger sørger for at passform og komfort er ivaretatt. Tralyx viser tydeligere enn noen annen brillemodell at Rudy Project lever opp til sitt slagord "Technichally Cool". Høyteknologi pakket inn i et kult design. Denne modellen er kun tilgjengelig som en Limited Edition og finnes ikke i vårt ordinære vareutvalg.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Tralyx
Hovedfarge Gul
Glassfarge Blå
Mulig som Rx Ja kan leveres med styrke
Type: Sportsbrille
Varekode (SKU) SP393926-C000

Detaljer

Bredde 133 mm, lengde brillestang 136 mm, høyde 40 mm. Vekt kun 27,8 gram.
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.