Tralyx

Tralyx V1 forhåndsbestilling
SPTRALYXNORGE

Tralyx V1 forhåndsbestilling

kr 2 350
ELLER

Om produktet

Rudy Project Tralyx er bokstavelig talt designet av vinden. Ventiler i rammen er vitenskapelig integrert for å skape maksimal luftgjennomstrømning uten å forstyrre synet. Dette eliminerer duggproblemer samtidig som det gir maksimal aerodynamikk. Fullt justerbar nesepute og brillestenger sørger for at passform og komfort er ivaretatt. Tralyx viser tydeligere enn noen annen brillemodell at Rudy Project lever opp til sitt slagord "Technichally Cool". På denne modellen bruker multilaser speilcoating på linsene, dette gjøres i en prosess hvor overflaten av linsen er gitt en ekstremt tynn "speil" behandling; dette reduserer visuelt stress og gir total beskyttelse mot UV-stråler og garanterer en skikkelig kul look . Bestiller du nå, vil brillen bli sendt fra oss i november/desember.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Tralyx
Hovedfarge Blå
Glassfarge Rød
Mulig som Rx Nei
Type: Sportsbrille
Varekode (SKU) SPTRALYXNORGE

Detaljer

NB: !!Leveringsklar nov/desember 2018!!
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.