Synform

Synform Matte Black, Photochromic 2 Black
SP337306-0000

Synform Matte Black, Photochromic 2 Black

Flere visninger

  • Sammenfoldet
  • Flott eske følger med.

Vanlig pris kr 3 499

Special Price kr 1 850

ELLER

Om produktet

Dette er en utgått modell, selges til sterkt redusert pris. Begrenset antall. Unfold Your Vision. Rudy Project Synform her med uknuselige, fargeskiftende glass som går fra klart til sort.

Synform er ideell for både hverdag og sport. Har selvsagt Rudy Projects kjente komfort detaljer med justerbare brillestenger og nesepute. Begge deler i en gummiblanding som sitter uansett aktivitetsnivå. Kommer levert i et unikt og kompakt thermoformet etui. Disse brillene passer i alle lommer, inkludert bak på sykkeltrøyen, noe som gjør Synform ideelle til å ta med seg uansett aktivitet. Synform er utviklet over tre år av ingeniører, designere sammen med idretssutøvere og har ikke mindre enn 33 forskjellige deler som er håndlaget og montert av våre italienske håndverkere. Alt pakket i et design som vil forandre hvordan en hel industri ser på sportsbriller. Dette gjør til sammen Synform til vår mest eksklusive modell i sortimentet, Også her kan vi levere din brillestyrke for virkelig å skape en personlig og unik brille.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Synform
Hovedfarge Sort
Glassfarge Fargeskiftende Sort
Mulig som Rx Ja kan leveres med styrke
Type: Sportsbrille
Varekode (SKU) SP337306-0000

Detaljer

Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.