Rudy Project

Transition 46 Black / Grey
AC003090

Transition 46 Black / Grey

Flere visninger

  • Kan brukes som ryggsekk.
  • Ekstremt praktisk og designet for triathlon
  • Eget "våtrom" i bunnen av bagen
  • Tre poser inkludert
kr 2 199
ELLER

Om produktet

THE TRIATHLON BAG. Den optimale bagen for triathlon. Bagen er designet av triatleter og alle detaljer har en funksjon. Dedikerte rom til sykkelhjelm, sportsbriller, sko og ikke minst et vanntett rom til våtdrakten. Det medfølger tre separate poser til svømmeutstyr, sykkelutstyr og post-race utstyr. Race Day Check list! YKK glidelåser. Refleksdetaljer. Rom med vindu for ID eller race dokumenter. Vanntett lomme for svømmebriller. Bagen kan også bæres som en ryggsekk. Gjør det mye enklere å sykle inn til startområdet og skiftesonene med alt utstyret. Klikk på bildet for flere bilder.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Rudy Project
Hovedfarge Sort
Glassfarge Nei
Mulig som Rx Nei
Type: Rudy Project
Varekode (SKU) AC003090

Detaljer

46 liter. Dimensjoner i cm: L60 x H26 x B30. For mer informasjon se denne filmen på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=MWwQFxiChlk
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.