Tralyx

Tralyx Blue Met, Mulitlaser Ice
SP396851-0000

Tralyx Blue Met, Mulitlaser Ice

Flere visninger

kr 2 350
ELLER

Om produktet

Tralyx er bokstavelig talt designet av vinden. Ventiler i rammen er vitenskapelig integrert for å skape maksimal luftgjennomstrømning uten å forstyrre synet. Dette eliminerer duggproblemer samtidig som det gir maksimal aerodynamikk. Fullt justerbar nesepute og brillestenger sørger for at passform og komfort er ivaretatt. Tralyx viser tydeligere enn noen annen brillemodell at Rudy Project lever opp til sitt slagord "Technichally Cool". Høyteknologi pakket inn i et kult design. Dette er modellen som brukes av Pro Tour Laget Etixx - Quick-Step, med profilene Marcel Kittel, Tom Boonen, Tony Martin, Zdenek Stybar, med fler. Er også førstevalget til flere av våre utøvere på langrennslandslaget.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Tralyx
Hovedfarge Blå
Glassfarge Blå
Mulig som Rx Ja kan leveres med styrke
Type: Sportsbrille
Varekode (SKU) SP396851-0000

Detaljer

Bredde 133 mm, lengde brillestang 136 mm, høyde 40 mm. Vekt kun 27,8 gram.
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.