Tralyx SX

Tralyx SX ImpactX2 Photochromic 2 Laser Black, Rubin Gloss
Sp397866D0000

Tralyx SX ImpactX2 Photochromic 2 Laser Black, Rubin Gloss

Vanlig pris kr 2 999

Special Price kr 1 499

ELLER

Om produktet

TILBUD! Denne modellen er ikke med i 2018 kolleksjonen, gjør et kupp! NB: Begrenset antall, kan gå tom på lager. Tralyx SX er bokstavelig talt designet av vinden. Ventiler i rammen er vitenskapelig integrert for å skape maksimal luftgjennomstrømning uten å forstyrre synet. Dette eliminerer duggproblemer samtidig som det gir maksimal aerodynamikk. Fullt justerbar nesepute og brillestenger sørger for at passform og komfort er ivaretatt. Tralyx SX viser tydeligere enn noen annen brillemodell at Rudy Project lever opp til sitt slagord "Technichally Cool". Høyteknologi pakket inn i et kult design. Tralyx SX er en litt mindre modell enn sin storebror Tralyx. Passer derfor perfekt til smale ansikter og damer.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Modell Tralyx SX
Hovedfarge Rosa
Glassfarge Fargeskiftende Sort
Mulig som Rx Nei
Type: Sportsbrille
Varekode (SKU) Sp397866D0000

Detaljer

ImpactX Photochromic 2 Black er nyeste generasjon fargeskiftende glass. Den uknuselig linsen skifter fra helt klart til sort med en et spekter i lystransmission fra 74% - 9%. Bredde 133 mm, lengde brillestang 136 mm, høyde 40 mm. Vekt kun 27,8 gram.
Levering

Leveringsinformasjon

Bestillinger lagt inn før klokken 12:00 blir vanligvis sendt samme dag.
Prisen for din bestilling beregnes automatisk basert på samlet vekt. Systemet vårt er integrert mot Posten. Du blir kun fakturert de reelle fraktkostnadene, vi legger ikke på noen ekstra gebyrer.

Leveringsmetoder

Posten servicepakke: En sporbar pakke som kan hentes på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.
Posten på døren: En sporbar pakke som levers på døren etter klokka 16. Denne leveringsmåten er ikke tilgjengelig for alle postnr.